tirsdag 23. oktober 2012

Oppskrift "Rødvin" Lasagne


Hver dag er en fest hører man innimellom, 
så idag lagde jeg middag etter dette prinsippet.
De 2 eldste barna var hos venner etter skole og barnehagen så da kunne 
vi ha en ordentlig voksen middag uten klager. 
Noen som kjenner seg igjen?

Siden det ikke ble igjen så mye som en smule fra helgens lasagne, 
lagde jeg en ny så Husbonden skulle få en kose middag på en hverdag.

Oppskriften klarte ikke mamma å finne igjen så denne er lagd på
 en dæsj her og dæsj der prinsippet.

                                                                      Kjøttdeig (ca 700 gram)
                                                                      Gulerot 1 stor eller 2 små
                                                                     1 Løk      
                                                                     Stangselleri ca 3 stenger
                                                                    1 boks hermetiske tomater
                                                                      Rødvin 

                                                                    Krydder:

                                                                    Oregano
                                                                    Basilikum
                                                                    Hvitløk
                                                                    Salt
                                                                    Pepper
  
                                                           Fremgangsmåte:

Brun kjøttdeig/karbonade, ferdig brunet ha salt og pepper på.
Hakk 1 løk og 3 stangselleri, skjær 1 stk stor(2 små) gulerot i "mynter".  
Grønnsakene og kjøttet puttes i stor kjele sammen med en boks hermetiske tomater.
Tilsett oregano,basilikum og hvitløks pulver. 
Så heller du på rødvin til alt er dekket til.
Kokes til mye av rødvinen har kokt inn i kjøttet og grønnsakene har mørnet.
Lag ostesaus.
Legg kjøttblandingen,lasagne plater og ostesaus lagvis.
Avslutt med ostesaus, gratiner på 250 grader i ca 15 min.

 Noen spørsmål?

Veldig godt med en salat og hvitløks baguett ved siden av.

Jeg er ingen super kokk,
 men denne høstet gode tilbakemeldinger.

Lykke til:-) 



1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det oppstod en feil i denne gadgeten