tirsdag 7. september 2010

Mine innkjøp


Dette er det jeg klarte å røske med meg, helgen var hovedsakelig satt av til familie tid i Gøteborg. Men klarte å få med meg noen godbiter. 
Fugle "pynten" og duftlyset har jeg kjøpt på Casa Linnè som ligger like ved Kungstorget rett ved Saluhallen. Her kunne jeg tilbrakt MANGE  timer, blir så overveldende for hvilken som helst interiør interissert blogger så jeg er glad jeg fikk med meg noe:-)
De hadde hovedsakelig ting fra PB Home- MYE lekkert.
Hadde ikke kameraet med meg, og klarte ikke å huske å ta bilde med mobilen, øynene sømfarte hver hylle og bord både horisontalt og vertikalt. Visste det stod 3 utålmodige sjeler utenfor døren og ventet. Men jeg kommanderte Husbonden en tur inn slik at han skjønte grunnen til begeistringen min.
I nabo gaten ligger Grandma's, nok en butikk med mye lekkert fra Lexington og tekstiler fra Au Maison. Noen av tekstilene fikk lov til å bli innbyggere i Norge. 

Vet ikke helt hva jeg skal finne på nå, hadde tenkt å se Grey's men takket være en viss fotballkamp blir ikke det noe av:-(
Husbonden står nå beigeistret å prøver å få meg til å se på scoringen i reprise, men kunne ikke brydd meg mindre.....


3 kommentarer:

 1. Hei
  Fant bloggen din gjennom det triste innlegget til Tomines Hjem... Så der at du skrev om din leukemi som 2 åring! Vi har en datter på 11 som fikk leukemi som 3 åring, hun hadde KML (meget sjeldent hos barn, hun er faktisk den yngste i Norge med denne diagnosen)
  Hun fikk ny benmarg og er i dag erklært frisk:) Men det var en hard kur og hun blir jo fulgt opp på Rikshospitalet i mange år fremover, mye med tanke på pubertet osv... Er jo litt spent på om hun kan få barn (selv om dette jo er mange år frem i tid) Så deilig og lese om deg og dine herlige barn:)) Godt og høre...

  Nydelige ting du har kjøpt deg, jeg elsker stjerner:)
  Koselig blogg du har, her kommer jeg gjerne igjen:)

  Mange klemmer fra Line

  SvarSlett
 2. PS: Jeg var faktisk på landskampen i dag og jeg DIGGER det:)) Vi hadde VIP biletter og fikk servert deilig middag og drikke og koste oss med god stemning og bra kamp, hihi:))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det oppstod en feil i denne gadgeten