fredag 30. juli 2010

God helg til alle
Images: Skona Hem                     

Snakk om tiden flyr så var det fredag igjen og vi skal ut på tur nok en gang.
Hadde akkurat på smaken på å være hjemme i ro og "fred"  Er jo ganske begrenset med ro med "bølla" og "turboen" (våres kalle navn på ungene-som de ikke vet om)   
Men man får se positivt på det, vi får jo med oss fremgangen av den nye E6' en.
Fremover skjer det en del i den nye byen vi skal flytte til slik at det er trafikk KAOS- så da må vi må kjøre nye veier, morro å se litt annet.

Den som er mest misfornøyd med reisingen tror jeg, er katten vår.
Han ble forsøkt å dressert den til å ligge på gulvet i bånd- men lyktes ikke helt:-)Men var utrolig flink til å begynne med. Nå har vi fått kjøpt en liten stoffbag som han ligger inni.
Hver gang vi kjører under 60 km i timen, tror han vi er fremme og mjauer konstant. Kan si det er "litt" slitsomt når man har står i kø i over 1,5 time!!!
Men skulle jo filmet hele kjøreturen for det er en komedie i seg selv. Pusen mjauer, prinsessa prøver å se på film- men roper hvert 3. minutt at det bråker, turbo prinsen hyler oi-oi- se- se hver gang han ser er kjøretøy av litt større størrelse (som er ganske ofte langs E6) , Husbonden stønner og sukker SVÆRT høylytt og jeg prøver å finne den indre roen mens jeg sender saft flasker- smokker- sugerør- rosin esker om hverandre.

Tutt og Kjør

Klem fra Elisabeth

4 kommentarer:

 1. God helg til deg og. Skulle ønske jeg kunne reise bort til et sånt sted som på bildene :)

  SvarSlett
 2. Ja, et sånt sted hadde vært deilig. Jeg har i mange år ønsket meg et sommer torp i Sverige, men tror vi får gjøre unna husbyggingen
  først:-)

  God helg alle sammen

  SvarSlett
 3. Hei.

  Nydelig bilder og en skjønn blogg!
  Jeg titter videre her hos deg, masse inspirasjon.

  Klem fra meg, C.

  SvarSlett
 4. Hehe.. Kjenner meg godt igjen.. når vi var på ferien var det slikt,men vi hadde da ikke noe katt med & glad ikke vovven var med.. for da hadde det nok blitt piping hele veien..
  Ha en vidre fin dag & ei herlig helg.
  Klem fra Christina

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det oppstod en feil i denne gadgeten