mandag 24. juni 2013

Oppskrift: Jordbærsmuldrepai

 
(Denne oppskriften er til 8 personer)
 
Ingredienser:
     Jordbær ca 2 kurver
                                                                    200 gram sukker
                                                                    200 gram mel
                                                                    200 grem meierismør
                                                                    50 gram havregryn(lettkokt)
 
Jordbærene deles opp i mindre biter/skiver.
Fordeles som et jevnt lag i en paiform.
 
 
Bland mel, sukker, smør og havregryn sammen.
Kna det sammen med hendene
(skikkelig grisete, morsomt for barna:-)
Fordeles som et lokk over jordbærene.
Stekes på 200 garder i ca 20 minutt eller til gyldent og sprøtt.
Serveres med is!
 
 
Jordbærene kan byttes ut med eple,
rabarbra eller andre bær.
Dette er en sommerdessert som er super enkel
å lage, og smaker helt HIMMELSK!!
 
Lykke til!
 
 


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det oppstod en feil i denne gadgeten