lørdag 26. juni 2010

En god dag for Liten & StorFoto: by Elisabeth                                                

Så var dagen kommet. Vi var tidlig oppe for graveren skulle begynne kl 0730, huff stakkars naboer.
Men ALLE naboene er helt supre og vi har beklaget oss overfor dem, men de synes bare det er koselig at det endelig skjer noe på den siste tomten. De tilbyr oss bruk av alle fasiliteter mens vi bygger. Det er gode naboer det:-)           

Det virker helt surialistisk at vi endelig skal begynne byggeprosessen, helt fra jeg var liten har jeg visst at det var her jeg kunne bygge hus når jeg ble voksen..... og svisj så er det her. Er som julekvelden for de voksne. Eller som husbonden sa;  det er nå takstameteret begynner å tikke! (hihi)

Når prinsessen og turbo prinsen fikk bli med å se på gravingen fikk de lov til å sitte på og styre spakene. Prinssessen var ikke sen om å komme seg inn i "maskinhuset", mens turbo prinsen var litt mer beskjeden og nøyde seg med å se på med store fasinerte øyne.  

Siden turbo prinsen fyller 2 år om 2 uker, skulle besteforeldrene kjøpe John Deer traktor til han. Så da var hans dag nådd nye høyder.    
Blir jammen ikke lett å få lagt han i kveld uten å ha med traktoren på soverommet.
Han er helt fasinert av alle kjøretøy, store som små. Så i går når vi brukte 3 timer på 13 mil på E6, og det står dumpere, traktorer og gravemaskiner nesten hver 300 meter var det mye....se se, oi oi.
Tenk å kunne ha en slik glede for hver gang han ser de, selv etter 52. gang. 

Ha en fin lørdag samme hvilket vær det er:-)

Klem fra Elisabeth 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...